dilluns, 19 de desembre de 2011

Recomenacions de llibres

Na Roser ha recomenat el llibre dels girasols blaus a na Gemma.A.
El llibre trata de un nen, ell quan anava de vacances d'estiu senenava a un altre país a l'hort dels seus avis. Tots els estius eren iguals, però aquell estiu va ser diferent... Ell va partir del seu país cap a l'hort dels seus avis.Ja passat dues setmanes un dia ell es va aixecar per un crit que havia fet l'avi seu, de cop el nen amb l'avia que també s'avia despertat, van anar alla avont hi havia l'avi, l'avi esteia davant els girasols, ELS GIRASOLS EREN BLAUS!!
El nen tot preocupat va telefonar al seu amic Miquel perque serques informació de girasols, en Miquel li va dir que hi havia un pintor anomenat Van Gogh que havia pintat un cuadre anomenat "Els girasols".
El nen  va partir cap ha Barcelona, perque alla hi havia un múseu den Van Gogh però antes de partir va agafar dues llavors dels girasols blaus.
Pel camí es va trobar amb un equilibrista que el va ajudar a trobar el múseu, una vegada ser a nel múseu varen sercar el quadre,  quan varen ser davant del quadre sense voler varen tirar una llavor als girasols i tot el múseu va tornar blau.Ells sen van anar corrents i pel camí es varen trobar amb uns xinos que els varen demanar avam si podien salvar a la seua filla de una torre.Una vegada capturada, la xinesa com a recompensa els va donar unes llavors grogues. Amb un avió van tornar cap a Barcelona i el nen se va despedir del equilibrista
 i sen va anar cap a l'hort dels seus avis, una vegada tirar les llavors als girasols blaus varen tornar grocs, l'avi ja esteia tranquil.      

Gemma Anglada i Roser                                                                                            
 ------------------------------------
Nur y el templo del dragon es un conte que m´a agradat molt.Va de una filleta que amb la seva amiga es perden en un laverint per sercar a un amic seu.Tenen que passar per 9 portes on tenen que endivinar una cosa.A la segona porta es troben el seu amic i segueixen la aventura.

Xavier
ADEU!
----------------------------------
En Febrer a recomenat un llibre a en Mame que se deia El Secreto De La Bibliotecaria.Tracta de una bibliotecaria i de uns pirates que volien secuestra a la bibliotecaria.Quan els pirates van secuestra a la bibliotecaria,els pirates van tenir pics i la bibliotecaria li va dir que si la lliveraven naria a serca un llibre que els ajudaria a llavar-se els pics.Quan els pirates ja no van tenir pics,el pirata jefe li va dir a la bibliotecaria avam si volia ser la seva novia i la bibliotecaria va dir que si i van viurefeliços per sempre.
-----------------------------------
Em llitguit un conte que trata de una llebre i un tejon que estan farts de viure al camp perque cada dia es camp esta mes cunteminat per eso desideixen anarse a sa ciudad .Van pasar per un riu i van veure un peix que estava molt precupat i van dir que tenia i va dir:                                                                                                                                           -Que estava  preocupat  per que el riu estava cunteminat...

Arnau i Miquel
--------------------------------
Noltrus recumenam el llibre de l'amor es com el formatge.Aquest llibre conta que a en Geronimo estilton que
  la seva familia l'enganya per anar a un vaixell per els mars del sud.La seva familia l'apunta en diferentes activitats.Pero va venir una rateta que es deia Monste rateta, que de segida es va animurar d'en Genorimo
 estilton,a les set en Geronimo va anar a les lesions de ball amb na Monste rateta.Despues va fer un corset de mudals.Cuant va acavar va anar a sopar,i va veure na Monste rateta cuant van acabar de sopar van tocar els vals dels tres formatges.Quant va acavar es vals,en Geronimo va caura per la vorda van a parar a la illa dels platans.

TESSA I LIDIA 

------------------------------------
LES AVENTURES  D'ENN MOS.
EL LLIBRE MISTERIOS
Era una nit d' hivern una nit de gener.La biblioteca com cada vespre,acabava de tencar les seves portes.
A les deu de la nit,les campanes de l'esglesia resonaven.A sobre el taulell de la bibliotecaria avia aparegut un llibre nou, desconegut ,misteriosde la resta dels llibres de la biblioteca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada