dilluns, 12 de desembre de 2011

Recomanan tots aquests llibres

Jo, Mariona Maria Coll, recoman el llibre El Hada Roberta.

Va de una filleta que està un poc gordita, i a els núvols hi ha fades que observen que fa.
Una fada un poc patarda que no ha ajudat mai cap filleta, i aquesta és la seva primera oportunitat.
I passen moltes coses.


A jo m'ha agradat perque és com una filleta sobreviu a l'escola, per el carrer i més llocs, on li diuen que està molt GORDA i s'en enrriuen d'ella.


Si el voleu llegir, xalareu molt.


Mariona Maria Coll

--------------------------------------------------------- 
Soc en toni gonyalons gonyalons,SOC DEL BARÇA,JO VUI RECOMANAR EL LLIBRE NUR JO EL RECOMAN PER QUE A JO M'agraden molt els dragons i per que tenc a ca meva 4 o 5 llibres de dragons. El llibre nur era llarg i no em agrada llegir llibres tan grans pero com que era
divertit el vaig acabar amb 2 setmanas, molt, pero da igual no m inporta .                                                           ADEU TONIG.I BRUNO .
------------------------------------------------------------------

Era un pirata que queria capturar la luna pero no podia , tiraba bombas i de todo i no podia asta miraba libros de la luna pero no. Asta que un dia descrubrio que no podia cojer la luna.

SOC EN TONI ALLES I EL LLIBRE EL PIRATA QUE CAPTURO LA LUNA MA AGRADAT MOLT.
PERQUE ME AGRADAN MOLT ELS BARCOS LES BOMBES I ELS PIRATES ELS BARCUS MAGRADAN MOLT PERQUE JO TENC UNA BARCA I ME AGRADA MOLT PESCAR AMB ELLA.
VOS AGRADARA MOLT EL LLIBRE.

------------------------------------------------------------------


Hola, somos Marc y Luis, hemos leido un libro llamado un gran lobo salvage trata de un cachorro que  su amo le abandona en la carretera conoce a muchos amigos se hace grande y pasa por las fases de crecimiento, tritus, tritus grande y tritus mas grande.


os recomendamos este libro (si no lo leeis mirad detras vuestra siempre la vida da muchas sorpresas muajajajaja) PD: tambien no paseis por debajo de un balcon da mala suerte.

-------------------------------------------------------------------
N' Alba, el llibre que ha llegit, que li  a agradat més es ELS LLEONS DE MURVIÀ.   Tracta d'uns fillets que van d'excursió i es troben amb uns llops del circ i tots els habitants del poble es preocupen molt per ells. Quan tornen, es troben als fillets muntant damunt els llops, tots divertits. Quan el circ sen va aver d'anar,
tots els habitants del poble van plurar.


(ALBA COLL FEBRER)

------------------------------------------------------------------ 

PERLA Y UNA INVITADA MUY ESPECIAL.
Tracta sobre fades que preparen com un "circ".De sorpresa i va anar la cossina de na Perla, i na Perla la va  convidar a la seva cossina a n'el seu "circ", la cossina es va posar molt contenta però quan ja va ser l'hora de fer el "circ" ho va destrosar tot.
La seva cossina "Perla" i tots les seves amigues fades es van enfedar molt, amb ella.
però un dia na Perla hi va anar i li va dir que la perdonava però que no ho fegues més, despres na Pèrla i la seva cossina van anar  a n'el poble de les fades i la cossina de na Perla li va demenar perdo a tots i totes per es desastre.I tots van començar a ser amics i amigues.
Conte contat conte acabet!!!!
júlia alés pons
----------------------------------------------------- 
LOS PECES NO SE PEINAN

Tractava dun poble que mai plovia.Hi havia nens que mai en sa seva vida avien vist la pluja,ni la neu...ells coneixien un vell que era molt amic seu.sempre anaven a casa seva i miraven per un telescopi molt i molt gros.Un dia li van demanar aveure com o podien fer perque plogues a  aquell poble.fins i tot avien de anar a cercar aigue per beure del seu poble vesi.El vell els va explicar que hi havia una xerxa enganxada als nuvuls i per aixo no plovia a aquell poble.quan tothom ja estava ben apurat van tenir una idea.volien inventar uns cavalls voladors per aribar a lespai i salvarlos a tots.van tardar molts dies a acabarlos.Tots els nens estaven molt nirviosos per partir.Un vespre el vell els va acabar i els va avisar.Quant va ser de dia van partir i...els cavalls van funcionar!al cab de uns cuans dies van arribar i va començar a ploure i tots van ser felicos per sempre mes.I conta contat conta acabat.

----------------------------------------
Vull recomana un llibre que ma encantat.
Es denom Don Quijote En Bicicieta.
Tracta de un fiet que sempre estava aburrit,un dia va troba un llibre,el seu pare, i el para sel volia llegir.
el fill no vulia que el llegesin deia que els llibres eren aburrits i de fiets petits.
El pare va desidir llegirne un tros cada dia al seu fill.
Cuan li va llegir un tros li va encanta, i desijava que fosi el dia següent per a que li llegesi mes.
I avia dos homes al conte i fean aventures per tot el mon.
Un dia va decidi anar amb un amic seu, que tambe li agradaba Don Quijote En Bicicleta,i van anar a un parc, van dur coses de ca seva per a jugar com lo que feien a les aventures de Don Quijote En Bicicleta.
van pasar moltes aventures sense anarse del parc.

Lu que us e cuntat es un petit resum.
es molt divertit, us lo asegur i fasil de entendre

adeu,Jose
------------------------

Dos taurons a la peixera.                                  
Hola soy Rubén y are un resumen del libro Dos taurons a la peixera.
Trata de que una familia se compra una pecera con dos peces y son muy,muy traviesos y el padre pasaba a la cocina a por algo de comer y los peces uno salto dandole una patada a la agua para arriba y el otro con la aleta le dio al padre.El padre dijo:¡Haaa quien me ha salpicado!Los peces se metieron en su barco viejo y se escondieron. Vivieron felices y comieron perdizes.

                                                           
                                      FIN
---------------------------
     Las   vacaciones  de   Saída                                    
Hola   jovenes  lectores,somos Alex y Claudia y  os  vamos  ha hacer un resumen  del alucinante  LIBRO  llamado ``Las  vacaciones de Saída´´.

Erase una vez  un  niño  llamado Ferran,sus padres  le han  dicho que irian ha buscar  una niña en el aeropuerto.La niña se llamaba
  Saída ,se quedara todas las  vacaciones.Juntos  aprenderan  a no ser  racistas  pero también jugaran a moros y cristianos ,por cierto, 
Saída  es

ALEX Y cLAUDIACap comentari:

Publica un comentari a l'entrada