dilluns, 26 de setembre de 2011

També ens presentam

Hola soc na Gemma, tenc nou anys, soc de Ciutadella pero visc a Ferreries.Vaig a escola a nes Castell Public de Santa Agueda, avont vaig venir nova a escola lany passat, alla vaig fer moltes amigues com na Gemma B, na Maria, na Lidia... a escola sa meva asignetura odiada son ses matematiques, i la meva asignatura preferida es sa gimnasia. I ara me agrada molt viure aqui a Ferreries amb la meua familia. A jo m'agrada molt fer gimnastica rimica, anar a hipica, a volei vol i tambe anar a patinage.

-----------------------------

Hola soc na Tessa,magrada molt aqesta escola.La asignatura que magrada mes es plastica. les meves millors amiges son na Lidia,Claudia i na Emma. En el pati sempre gugam juntes.Jo fare piano i fare patinage.

----------------------------

Hola soc n Arnau , tenc 8 anys soc de Fererries magrada es futbol soc del barça i de espanya.Tenc anics son en Marc,David ,enToni g ,Toni a,Miquel i en Xavie i fietas na Gemma b , Gemma a , na Julia ,Maria,Roser. Magrada na amb bicieleta amb el meu pare i el meu amic Marc. Toc la trompeta es pianu i un poc sa gitarra. Imagrada manar sa moto d aigo.

-------------------------

Hola soc na Lidia ,tenc nou anys, i som de ferreries. Vaig a escola a Sante Aguda i ma agrada molt.tenc amigues molt simpatiques com na Claudia, Emma, Tessa... A jo magrada
molt balla un poc adeveres i amb ritme, cantar, na amb bicicleta.Cada demati me aixec un poc demati i quant arip a escola pens que be venir ascola perque antes ma avuria totestems.

-----------------------

Hola som na Gemma i m´agrada molt jugar a bolei vol i anar a ginasia ritmica.
Les meues millors amigues son na Gemma.A , Maria , Julia , Mariona i na Alba.

M' agrada molt ser en aquesta escola perque aprenc moltes coses.
Tenc 9 anys i quan venen els cosins de Ciutadella mo pas molt be.

ADEU
-----------------------

Hola soc en Jesús la meva escola es sant agueda vaig a quart tenc 9 añs sa clase que mes m´agrada es TIC. M´agrada el futbol i el golf. M´agradaria anar a angles.

-----------------------

Hola som en Xavier tenc 8añs juc a basquet .M' agrada moltla escola sa meva mestra es na Maricruz ala meva clase som 28 alumnes.A jo m'agra una fsibllaegtra, sa meva millor amiga es na Roser ,es meu millor amic es en Marc.T.Som l'unic fillet que va a patinatge de Ferreries. ADEU

---------------------

Soc en David tenc nou anys magrada acesta escola magrada pescar serca esclatasancs, magrada casa tors.
M'agraden totes ses esinetures i sobretot fisica artistica i sobe tot infotmatica.
Es meus amics son en Toni ,en Coa, em Quel,en Marc, en Pera i alguns mes. Jo soc felis am aquesta vida i familia.Som de fererreias i vui se peges ric en sa meva dona .

--------------------

Hola soc en Pere vaig a l'escola de Sant Agueda. Tenc 9 añs i visc a Ferreries carrer Pare Huguet
nombre 35 al sugon pis.Tenc 8 amics son en Miquel,Albert,David,Marc,Toni.A,Bruno,toni.G,Xavier.
Al meu color prafarit es el durat perque es moltpulit i brillant.M'agraden totes les asinatures de la escola sobre tot Educasio fisica i matamatiques.
Jo tenc molt bona familia i esper que tu tenbe antenguis de bona.

-------------------

Hola soc N'Albert binc d'a mao megrade es futbol a mao , e gugat amb l'a union por mol alt que sigui tenc 9 anys .tinc dos germans grosos un es diu Franc te 15 anys despres esta en Jesus que te 22 anys ja te n'obia y per ultim n'a paula i mont a caball.

-------------------

Hola som na Maria.
Tenc 9 anys,m'agrada molt fer gimnastica ritmica i voleivol,pero tambe m'agraden molt els cavalls i els cans.
M'agrada molt aquesta escola,es molt xula,molt guai,i els mestres i les mestres m'agraden molt.Les asignatures que mes m'agraden son,Informatica,Plastica,Angles i E.Fisica.
A l'hora del pati m'ho pas molt be jogant amb les meves amigues que son na Llúcia,n'Alba,na Claudia,n'Emma,na Gemma.A,na Gemma.B,na Lidia,na Mariona i na Julia.
La meva mare es diu Monica,el meu pare Nico i el meu germa Xavier.
Bono ja vos he explicat lo que m'agrada i ara men tenc que anar.
ADEU.

------------------

Hola som de nom Roser , som de quart i vaig a Santa Agueda.El meu color preferit es el blau fluix i el meu milloror amic es en Xavier.Tenc nou anys,visc al c/de dalt nombre 35.Tinc un germa, es de nom Gerard i te tretze anys li agrada molt skate i dormir.
La meva assignatura preferida es E.fisica,perquecorem molt i no feim deures.Tambe m'agrada molt plastica,perque es molt divertit i perque m'agrada molt pintar.

ADEU!!!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
----------------------------

Hola soc en marc m´agrada molt aquesta escola,la asinatura que m´agrada més son les mates i aducació física.El esport que faig es futbol i escalada i també m´agradaria jugar a tenis o basquet.El meu somi es jugar a primera divisió amb el Ferre que es el millor com el Madrid i en C.Ronaldo o en Ozil que es un maquina.El dissapte pasad el meu pare va fer 50 anys va ser molt guai perque vam fer pizza i també vam jugar molt.Quan sigui gros vui se pages amb en David i en Miquel .Serem feliç amb aquella vida.

----------------------------

Hola soc en miquel un fiet de quart me agrada es futbol i els animals tenc 9 anys soc de ferreries la meva escola es la del castell de sant agueda i no me agrada les matematiques . El meu nombre preferit es el 5. Cada disabte vaig al lloc de el meu pare a munyi, tambe tenc un germa que te 5 anys.

2 comentaris: