dilluns, 19 de setembre de 2011

Ens presentam

Hola soc n'Emma vaig a quart de se escola santa ageda. Aquest bloc sera avon escriurem les coses que feim. Encara no em fet gran cosa a lescola,cla esque es la segona setmana de classe,
eso vol dir que no os podre dir molt lo que em fet,bono xerere un poc de jo. Ma agradad molt veure denou els meus amics.
A jo le cose que magrada de escola es plastica, me encanta fer manualitats si colcu ve a ca meva vera moltes coses fetes per jo, de ca meva soc se que mes sap de de dibuix,manualitats bono la meva ma ra tambe en sap pero bono. En aquestes vacanses e nat molt amb avio¿saveu perque?
prime vaig anar a ingleterra vaig tornar per festes,despres vaig anar amb na tessa i na claudia a barsalona idespres men vai anar amb metre i tren i bono eso es tot adeu, i que baji be le escola a totom.

-----------------------------------------------
Hola som n'Alba , tenc 9 anys i visc a ferreries des de que vaig neixer.
Per menjar m'agrada molt els espaguetis amb nata i un quix d'espinacs.
També m'agrada molt fer gimnastica ritmica , anar a musica i sonar flauta travacera.
Les mes amigues meves son totes les filletes de quart
------------------------------------------------
Hola em dic Claudia i magrada nedar al mar.Faig patinatge artistic ,i mencanten els bunyols i
el meu pare diu que soc un golafre. El meu color preferit es el verd poma i el blauverd .
-----------------------------------------------
Hola soc en Marc Torrent i tenc 9 anys. El meu color preferit es el color vermell i el meu nombre preferit es el 21. El hobby es coleccionar boses de patates buides i menjar. La escola ara mateixlas asignatures que magraden messon Castella i catala.
-----------------------------------------------
Hola soc en Toni, soc un fiet de quart i me agrada molt nar a pescar,tambe me agrada molt nadar a sa plaga i mirar els peixos amb ses ueres de tubu. Me agrada molt mengar espaguetis amb salsa de tomatic. Me agrada molt anar amb velo per mal cami i per bon cami,vaig amb velo de Cala Galdana fins Cala Trebaluga,Cala Mitjana,Cala Macareia i Cala en Torqueta. Me agrada molt escalar, nare a escalada. Me agrada molt E.D Fisica perque jugam molt a jocs divertits i que no tant divertits el nostru mestre es de nom Frensesc. La nostra tutora es na Mari Cruz me agrada bastant perque es simpatica i no es molt maleita. La mestre de ingles es na Marga i sap molt de ingles. El mestre de castella era el tutor nostru lany pesati en guany mus fa castella i es en Pepe me agrada molt perque conta molts de xistes molt bons i quant en conta un totom riu perque son molt bons.
-----------------------------------------------
Hola,sóc na Mariona i tenc 9 anys.
Vaig a l'escola de Santa Agueda i faig 4t.
Les meves asignatures preferides son Català i Castellà.
Fa 4 o 5 anys que visc a Menorca,abans vivia a Mallorca.
M'agrada l'esport i vaig a gimnastica ritmica però també m'agradaria anar a hipica.
Magrada molt cuinar pastisos,magdalenes i galetes.
A la banda de ma mare tenc 17 cosins i ara en tendre un altre que sera de nom Roger.
A la banda de mon pare en tinc 6 cosins.
-----------------------------------------------
Hola soc na Llúcia,m´agrada cantar i ballar. Tamber vaig a música,tamber m´agrada pintar i dibuixar. M'agrada fer manualitats i empipar a la meva germana. El meu plat preferit son bistecs rebosats amb patates frites i la pitzza. El meu grup preferit es Obrimpas i la Gossa sorda.M´agrada llegir.També m'agrada fer català i castellà.I sobre tot Educasio Fisica.M´agrada mirar pelicules. I soc alumna de quart.
-----------------------------------------------
soialex
encantado de conocerte
megusta el futbol i eles sk8
nacienfebrero del dosmildos isoidecordoba santageda es mui guai igulque ferrerias ibanaceruneskeitparc boiaquarto enelprimertimestre fisicaesguai
-----------------------------------------------
Hola, som en Bruno ivaig a la escole sant ageda me egrade fe educasio fisica perque feim deports me agra
-----------------------------------------------
Hola soy Luis y tengo 9 años soy de sevilla y me gusta el tenis, el futbol y nadar en mi piscina fresca. pero hago mas tenis que futbol, me gustaria saber dibujar no practico porque si no mis padres me lo miran y me da verguenza. No me gusta estudiar pero estudio y saco buenas notas. Soy listo cuando lo necesito y tonto cuanto lo necesito me gusta los espaguetis, la pizza, los macarrones, la harmurguesa, el bistec con patatas, un poco la ensalada y lo mas importante me gusta ser alumno de quart.
-----------------------------------------------
Hola soc na Julia m'agrada molt equesta escola, la mestra es molt simpatica.El curs que vaig es quart.El nou profesor de fisica es diu Frensesc es molt simpatic.Na Marga ens fa angles semble quem'ho pasare molt be amb ella. Tenc dos cossins a GRANADA es diuen Jesus i Maria.Aqui tenc dos cossins mes es diuen Carlos pero jo li dic Carlitos i el germa seu es diu Alex.El dos pares que tenc son marevallosos m'ajuden amb l'escola i jo els estim molt.Tenc una cusa que es diu nala me la estim molt.
-----------------------------------------------
hola som en jose.
m'agrda fe futbol.jo juc de lateral dret.etrnam de 6,30 8,00 pero moltes vegades un poc mes.entrenam els dimarts,dijous i divendres.els divendres algunes vegades entrenam al camp gros.casi sempre feim al prinsipi rondos i despres entrenam i al finl feim partit o tirs a purteria,despres nam a les duixes i munanam capa ca nostra. a l'escola feim sempre deures mancu de 11,15 a 11,45 perque feim pati i verenam. el meu ca es denom duna la estim molt pero algunes vegades es un poc enraviada.
-----------------------------------------------
Hola soc en Toni.
Encantado de conocerte.M´agrada el futbol i juc de mig dret i me agrada correr. Tambe me agrada molt els animals sobre tot els cans per que en tenc un. No me agrada gauire anar a la escola pro conque hi vaig cada dia mo paso be sobratot a ingles, catala,castella,fisica i plastica no me agrada guaire anar al pati per que feim molta poca estona pro mus tenim que aguantar si volem jugar al pati.cuant vaig al pati me agrada molt jugar o a cromos o a fotbol. soc un visiat a la dsi al ordenadorpro cuant tenc deures els faig pro tenc un poc de vesa de ferlos o si nos la meva mama no em deixa anar a futbol.
-----------------------------------------------
Hola soc en Rubén.
Encantado de conocerte. M´agrada el futbol i juc de mig tambe m´agraden els animals i també correr. L´escola m´ho pas molt bé amb els meus amics aol pati amb el cromos. Soc un visiat a sa nintendo 3ds perque la tenc peró marea un poquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada