dilluns, 18 de juny de 2012

resum de quart!!

 LA VIDA A QUART!!!!!!
El primer trimestre, vam començar amb molt d'entusiasme i ganes de fer feina (es per quedar bé). A fisica vam fer el tema de volei que ens va encantar        ( perque anam a volei).Vam estudiar l'Amazonia, varem fer grups de feina i després el vam exposar devant la classe de quartr.

Varem anar el Pinaret i vam xalar molt! Allà hi havia els monitors na Pilar i en Bep.Vam veure un vadell, 5 porcs que els hi vam posar nom i gallines.  Varem fer una vetlada de dalt de tot !!!!!!


A s'Albufera Des Grau, vam fer un joc de reconeixement de plantes, una crema de camamil·la que hi havia cera d'abelles que fa molta pudor i una colònia de tomaní.

Dijous  passat varem fer jocs d'aigua a educació fisica, vam jugar amb una  manguera , globus d'aigua i esponges, que guai que va ser!!!!!!!!

I per acabar, com cada any ,l'escola , aquest divendres farem la festa de final de curs:La Macarronada  que hi ha molts de jocs i quan acabes et donen un macarro amb un nombre i segons el nombre et toca un regal o un altre cosa!!!!!!!!!!!!! LLÚCIA, JÚLIA I ALBA '-'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada