dilluns, 19 de març de 2012

"Es Pinaret" (E-C-A)

CAMPAMENT ES PINARET!!! 
  • Dia 15 vam caminar des de l'aparcament fins la casa de colònies d' Es Pinaret, amb ses motxilles carregades a l'esquena.                                                                                                                                           
  • Vam deixar l'equipatge a les habitacións de la casa i vam partir a fer la ruta de Santandria - Es castellar :     Vam passar per Es Canal i vam xerrar de com es va formar,com era abans...                                         Tot seguit vam arribar a la cala de Santandria i vam beranar allà. Després vam fer una activitat sobre les restes del damunt l'arena. Després vam anar a la torre de defensa Es Castellar, vam entrar a la torre per un tunel subterrani i vam pujar per unes escales de llenya de aproximadament uns 3 o 4 metres, vam passar bastanta por.Allà dalt,vam veure el paisatge.Na Pilar (sa dona d'Es Pinaret) ens va preguntar coses sobre el paisatge que veiem.
  • A la tornada, vam tornar a passar per Sa Caleta.
  • Vam tornar per un altre camí, però ens vam dir que l' aviem d' endivinar nosaltres.Per culpa den Bruno,vam aver de caminar mes de la compte, ens va desviar des camí.
  • Vam arribar a n'Es Pinaret croixits!!! Vam arribar amb molta gana, i vet aquí quina sorpresa, ses mares den Marc i na Tessa havien preparat pizza de pernil dolç i tonyina.I per postre el millor!!!  UN PASTIS DE XOCOLATA BONÍSSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pel capvespre vam estar jugant i preparant els balls per sa vetllada,algunes fietes vam anar a veure els porcs...els hi vam posar noms!!!Perlita,Piggi,Escairler...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada