dilluns, 18 de juny de 2012

les hores de quart -_-

A les hores de quart les aprofitam de una manera divertida com jugant i si mus obligan a estudiar "lo de estudiar no es divertit" pero si mus obligen es injusta la vida com en el pati avegades molestam a ses filletes sobre tot el grup de en Marc Febrer es mes chulet des grup...A educacio fisica que mus encanta es derrer dia vam fer jocs d'aigua a castella en Pepe mus dona una graaaaaaaaaaan ficha algun ja lan acabat pero nosaltres no encara estei per lo derrer.A catala esteim fent un tipus de conte sobre princeses.A medi  am fet un taller sobre aromes de plantes que son el tomaní,romaní i la camamil·la.A estudi asistit ham acabat tots els temes i esteim archivant fiches igual que a ingles.

 PD:A SIGUT UN DELS MILLORS ANYS LO DEN MARC O E DIT JO EN MARC.                            Marc torrent i  Bruno.

resum de quart!!

 LA VIDA A QUART!!!!!!
El primer trimestre, vam començar amb molt d'entusiasme i ganes de fer feina (es per quedar bé). A fisica vam fer el tema de volei que ens va encantar        ( perque anam a volei).Vam estudiar l'Amazonia, varem fer grups de feina i després el vam exposar devant la classe de quartr.

Varem anar el Pinaret i vam xalar molt! Allà hi havia els monitors na Pilar i en Bep.Vam veure un vadell, 5 porcs que els hi vam posar nom i gallines.  Varem fer una vetlada de dalt de tot !!!!!!


A s'Albufera Des Grau, vam fer un joc de reconeixement de plantes, una crema de camamil·la que hi havia cera d'abelles que fa molta pudor i una colònia de tomaní.

Dijous  passat varem fer jocs d'aigua a educació fisica, vam jugar amb una  manguera , globus d'aigua i esponges, que guai que va ser!!!!!!!!

I per acabar, com cada any ,l'escola , aquest divendres farem la festa de final de curs:La Macarronada  que hi ha molts de jocs i quan acabes et donen un macarro amb un nombre i segons el nombre et toca un regal o un altre cosa!!!!!!!!!!!!! LLÚCIA, JÚLIA I ALBA '-'

dimarts, 12 de juny de 2012

Quart el que més ens a agradat.

El que més ens a agradat a sigut les asignatures Catalá, Castellá, Plastica, Educació fisica y Religió.
En Catalá estam fent el tema de les cartes, en Castella estan substituint els controls per una fitxa de moooooooooooooooooooooolts d' ejercicis! En plastica esteam fent una estrella de cavall.
En Educació fisica em acabat el tema de futbol. I en religio em acabat tot els temas i em jugat a preguntes cristianes. En fisica vam fer uns jocs d'aigua, en vam passar molt bé fent jocs, vam fer una jincana, bolei globos, vam jugar amb la manguera, pistoleros, etc.
A final de curs farem la festa de l'escola, on hi haura, xocolata, jocs d'equilibri, etc.

                        Alex, Luis i Jose

    PD: Teniu que anar a aquesta escola es la monda.

                                            

                                     

Que hem fet aquest any a quart? :)

QUE HEM FET A QUART? :)
Aquest curs ha sigut la "BOMBA!!!!!!"
A finals del segon trimestre vam fer... JOCS OLÍMPICS!!!!!
Vam fer moltes manualitats, com per exemple:
-MEDALLES
-INDIAQUES
-BANDERES
-MASCOTES OLÍMPIQUES ...etc
 Però no hem d'anar tan rapid, abans de tot això hem de fer l'ignauguració dels JOCS OLÍMPICS:
Al pati de l'escola vam fer un recorregut amb una antorxa i després vam presentar cada país inventat. Per finalitzar els JOCS OLÍMPICS vam fer una gincana molt estrafalaria!!!
Mes cap a finals del segon trimestre,vam anar de COLONIES!!!!!
 Ens ho vam passar "BOMBA!!!!"
Vam fer  una excurció a 2 platges molt boniques.També vam anar a sa torre d'es Castellar,molts es van cagar de por,perque aviem de pujar unes escales velles,enpinades i molt llarga, però, lo mes dificil va ser baixar !!!!!!!!
  Després de tot això, vam anar a la casa D'es Pinaret , vam sopar i vam fer una vetl.lada amb xistes, balls, espectacles...Na Mariona ,era la presentadora, i ningú li feia cas aixi que va aver de cridar com una loca i quasi se va escanyar !!!!!!
  En sol demà vam anar a donar mejar als animals i a recollir ous de gallina,com mola!!!!
 Bé, ja esteim a la derrera setmana de escola i tothom està molt content, perque arriben les vacances d'estiu i segurament ens ho passarem  .....
  

BOMBAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

MARIONA,EMMA I CLAUDIA

El que hem Apres.

Aquest any hem aprengut moltiiiiiiiiiisimes coses:Angles,Castella,Mates,etc...Encara que hi ha agut molts de examens han sigut facils pero no tots son facil hi ha colcuns dificils,normals,facils.La asignatura que ens a agradat mes ha sigut,Mates i Castella encara que alguns no estaven atents i sospenien alguns examen.Tots esteim molts contents que ja estigui apunt de acabar la escola.En mig curs vam fer una escursio va ser al Pinaret i vam dormir i mos o vam pasar mol bé.Cuant vam anar a la excursio de la Albufers D´es Grau pero al Parc Natural vam apendre moltes coses sobre la natura i sobretot vam fer una Crema de mans de Camamil·la i la Colonia de  Tomaní.Al final de la escola feim molts de examens sa majoria es aprova tots pero cada veguada que se acaba es curs feim mes examensTomaní o Cap d´Ase.Les monitores eren:Na Begonya i na Júlia.Ara que ja som a final de curs esteim fent molts i son mes dificils pero cuant acabi la escola tots estarem moooooooolt content :) esteim molts nerviosos.El Divendres ja es la festa pero hi ha colcuns que estimaran l`escola i hi ha colcuns que no com noltros.

Animeu-vos a venir a la Macarronada hi guanyareu molts de regals veniu!
 
Rubén Moya,TONIS.

dilluns, 11 de juny de 2012

curs de 4rt 2011 i 2012

Quan vam comencar el curs de 4rt  estavem molt nirviosos per tornar a veure els companys i companyes despues de tenir un istiu espectacular.Quan vam pujar a classe vam coneixer a la profesora nova na Mari Cruz i li vam dir els nostros noms,i na la mestra ens va explicar que fariem aquest curs.Quan vam pasar uns quant de dies ja feiem moltes feines i controls.No ens vam donar conta i ja eren les olimpiades de 2012,aquells dies vam pintar molt i ens vam divertir.El dia 15 i 16 de març dijous i divendres vam anar tots en es Pinaret a dormir el vespre vam contar chistes,balls i cançons.Dia 16 ens vam despedir de na Pilar i en Bep iens vam anar a ferreries amb les nostres families.El dia 24 de maig vam anar a nes grau vam fe un joc de reconeixeiment de plantes, vam barenar i vam fer el taller daromes.
 I ACABAR LESCOLA!!!

coses divertides de quart

 Hola som en xavier,na roser i Arnau us volem explicar les coses divertides de quart !!!!
Primer us explicarem l'excurció mès divertida : Es Pinaret . Vam partir amb l'autobus i tots quan vam veure la casa rosa tots hi vam anar corrents pero no va esser molt facil amb ses motxiles.Vam fer una excurció i una GRAN vetlada . Ens vam  aixecar molt de matí i vam partir cap a casa.
Ara us explicarem el que vam fer a s'Albufera d'Es Grauº.Quan vam aribar ens esperaven na Begonya i na Júlia.Despres vam fer  una gincama  molt divertida!!!
Quan vam acabar de berenar vam fer la crema i el perfum.

Els darrers dies del segon trimestre vam fer els jocs olimpics.El primer dia ens vam posar en grups,quan ja teniem els grups fets vam triar el nom del pais.Despres vam fer el moment principal dels jocs olimpics .
El darrer dia vam fer una GRAN gincama i l'entrega de medalles.

        aixo han estat les coses mès divertides i encara ens queden molte mèsss !!!!!!  

  quart

quart
El primer dia no vam dedicar a conogernos millor perque havia vingut un fiet nou a l´escola que es deia albert pero tothom li diu VERTI

Els jocs olipics:Primer vam fer grups de totes les edads.Vam fer una indiaca,una medalla  D´OR,els famosisimos jocs  OLIMPICS i nos lo vam passar molt bé.

Tot un any a la classe de quart.

Aquest any ens ha tocat na Mari Cruz de mestra. Ens ho ham passat molt bé amb ella.Agreim que hagi tingut tanta paciencia amb nosaltres,ja que som una classe molt moguda i amb molts d'alumnes.El que més ens va agradar va ser el campament al pinaret, ens ho vam passar molt bé amb els animals.També va estar molt bé l´excurció a l'albufera des Grau,ja que jugant i eleborant vam apendre moltes coses sobre les plantes.No olvidem que  a l'aula tambe ham apres moltes coses,a medi,a mates,a català...A castellà també ens ho passam molt bé perquè en pepe es molt divertit i té moltes idees perquè entenguem millor les coses i ens sapuguem explicar.En Francesc el mestre d'educació física ens fa divertir molt  amb els jocs i temes que tria.En Bep ens fa música i  TIC , ens ho passam molt be escrivint a l'ordinador,cantant cançons i aprenent notes.Finalment na Marga ens fa Angles, aprenem molt d'angles amb ella  perquè ens agrada molt aquest idioma.

Quel,Mini Serra i Mame

En en Quel li a agradat molt poca cosa pero m´a agradat enar de colonyes al Pinaret i fer el darrer tema de educació física "futbol".
En David no li a agradat gaire cosa BROMA tot li a agradat sobre tot educació física i informatica pero avagades no a vingut i no nam fet gaire.
A en Marc  li a agradat bestantes coses  pero massa examens pero sort que es e aprovat tots .


                                                                                  ADEU !!!!!!!!!