dimarts, 10 de gener de 2012

Diari de les vacances de Nadal.

   25-12-2011
Avui,al mati,jo i la meva familia ham anat al bar de la meva padrina,alla ens ham reunit amb les ties els, concus i els cosins,pero tambe ens ham felicitat i ham fet unes quantes tapes.
Despres jo i la meva familia ham anat a dinar a casa de la meva avia,la meva avia ha fet sopa de la reina i ham xalat molt!,despres ham anat a casa del meu cosi i alla hi havia la meva tia el meu concu...Despres ham anat a Rok's a jogar a Bingo,i per acabar ham anat a veure els Batlems.

31-12-2011
A vui es el darrer dia de l'any 2011 i al vespre jo,la meva familia,les ties...Ham anat a sopar al bar de la meva padrina,ham xalat molt!!!Perque ham fet les campanades tots junts i despres ens han donat les boses d'antifasos,d'els gorros...I ham fet molt de xou!!!

1-1-2012
Avui,tota la meva familia ha vingut a dinar a casa meva ,i ham xalat molt!!!
Despres a les 7:30h han vingut els patges i jo i els meus cosins,ham anat a entregar-li la carta,i despres jo,el meu pare,la meva mare i el meu germa ham anat a sopar amb els amics que son en Carlos,les dues Claudias i na Gibet.

5-1-2012
Avui,a les 7:30h han vingut els Reis Mags d'Orient per fer feliços a tota la gent.Despres de llegir el seu missatge,tots els patges han devallat de l'ajuntament per repartir els regals.Els patges al primer lloc avont han duit els regals,ha estat a casa de la meva avia,i jo i els meus cosins estavem desesperats per obrir el paquet.Al final m'han duit moltes coses,un conill,una wii,atrapa un millon...I ara em pas totes les vacances jogant amb aço.

NADAL CURT

El dia de nadal el pare noel ma duit tres coses,sa acipasio del Barça,una nerf i un conector de el mon.En sol dema van venir tota la familia a dinar a casa meva jo i el meu cosi vam na a jugar a ps3 al joc fifa 12.El mati teniam entrenu pro no en va ve perque plovia molt en Marc va anar adafar una pilota i vam jugar molt.Cuant vam acabar vaig anar a dinar a can Marc noso vam pasar molt be.Avui am nat a binicalsia  a dormir jo iela meus cosinsvam fer un amegatall.El dia des reismo vaig pasar molt be.

Diari de vacances de Nadal.

24-12-11
Dia 24 era "noche buena" un dia normal però al vespre no.
Al mati en vaig aixecar bastant tard,vaig berenar i de cop
em vaig vestir , perque aviem d'anar a dinar a ca la meua
avia de Ferreries.
Al vespre varen venir a sopar a casa meua:el meu padri,
el meu cosi,els avis de Ferre i s'avi de Ciuta, ens ho vam pas-
sar molt bé i com es tradició varem jugar a la cuca.

25-12-11
Dia 25 era Nadal! Un ndia molt especial,que també vaig anar a
dinar a ca s'avia de Ferre, una hora despres de dinar varem anar a
fer bingos amb el meu padri i el meu cosi de Ciuta que varen venir,
no varem treure res però va ser molt divertit!

31-12-11
Dia 31 era cap d'any! Un dia la cual començam un nou any!
Jo el vaig celebrar amb la meua tia, el meu cosi, el meu conco
,la meua mama, el meu papa i el meu germà.Ens ho vam passar
molt bé! Varem sopar de Xino i despres varem fer el rem
casi m'ofeg!

1-1-13
Dia 1 la jent va a dinar a colca banda
de la seua familia, jo vaig anar a dinar
a ca la tia meua de Ciutadella amb els cosins.
al acabar de dinar varem anar a Ferre a veure
els patjes.Antes de pujar vaig trobar a na Roser
i varem anar a veurels juntes, despres ella va quedar a dormir.

5 -1-13
Dia 5 venen els reis!
Jo al vespre vaig anar a veure els reis
i les carrosses a Ciutadella enguany a estat
molt polit! Despres amb la meua familia vam
anar corrent i sercant caramels desde la plaça
de les palmeres fins al born, va ser cruixit però
molt divertit! Desp`res vaig anar a cercar els regals
a ca la tia meua, a ca el meu papa i a ca s'avia de Ferre.
Dia 6 vaig anar a cercar els regal a ca meua i a ca s'avi de
Ciutadella, la veritat que enguany m'an d uit moltes coses.

ES DIARI DEN QUEL

AQUESTES VACANCES ME LO PASAT MOLT BE HE ANAT A SA CURIA  TAMBE A JUGAR A FUTBOL I EN DAVID DIU QUES GORDO PERO NO MU CREC TAMBE HE ANAT  A SA PLAÇA HE MIRAT SA TELE  HE ANAT AS CINE A CIUTA I MAO' ES REIS  MAN DUIT CARABO I SOC DANOM  QUEL MAGRADA ES FUTBOL I TENC 9 ANYS EN FARE 10 EN GUANY I SOC DE FERRERIES .

dilluns, 9 de gener de 2012

les becanses

hola  me duic  Alex  y  aquestes  becanses ansigut  molts  guais maregalat  un coxu tledirigit  dos  blei blei
  la pista  bakugan y tres bakugans  y  una  pelota f50 adidas  del  madrit y un goru de esqueit  i  una  sudadera    de esqueit  a  tambe me mudat de casa  y  tinc  ungoc  nou  de mata zombis

Marc

 23-12-2011
Vaig despertar amb sa cama dreta vaig berenar d'enseimada amb xocolata vaig dinar de macarrons amb molt molt de foramtge despres vaig telefonar a en Xavier perque antes en Xavier avia telefonat antes a sa mama i per aixo l'avia telefonat.
24-12-2011
Avui he estat totes mati mirant sa tele fins que per les 10:00 a 11:00 a vingut la meva cosina i am anat a ca seva i el seu pare a tirat un patardu i la seva germana a fet un crit increible ,per la nit am tirat patardus i quan jo en volia tirar un no podia perque pasava la policia.
2-1-2012
Avui me anat a dormir a les 22:05.Avui he vist la pel·licula Phineas i Ferb atraves de la 2na dimensio.Per dinar hi ha hamburgeses amb patates frites.Per el capvespre vaig anar a jugar a ca en Toni Gonyalons.  

les vacances de nadal

Aquest nadal mho he passat molt be.Han vingut molts  familiars que no veig normalment per que viuen a Barcelona.I e menjat esmorzars especials com:UNA XOCOLATA CALENTA AMB NATA!!!I gracies a que ha vingut la tia Olga ara tinc un gatet a casa(o com vosaltres li dieu ,un "moix"),es diu Pixi i es de color blanc i negre.El  dia 24 de desembre,a la nit,vem fer el caga-tio i m'ho vaig passar molt be,em va cagar la Wii!!!
El dia 5 de gener vaig estar molt,molt,molt nerviosa,segur que ja sabeu perque,VENEN ELS REIS MAGS!!!
Just quan vem comencar a sopar van picar a la porta,jo vaig saltar de la cadira i vaig pujar i baixar per l'escala(encara no se perque)la meva avia va obrir la porta i...EREN ELS PATGES,I CARREGATS DE REGALS!!!em van portar un cap per pentina,un estudi per pentinar,una caixa amb coses per cosir etc...
El dia 6,vem dinar un pollastre bonissim,i de postre,per suposat,el tortell de reis,a mi em va tocar el rei,i a la tieta Isa,com sempre,la faba.Pero hi ha agut un misteri,vem comprar dos tortells es a dir que hi han d'aver dos reis i dos fabes ,peró,al tortell de nata n'hi faltava una de faba!Ja está aixó es tot el que he fet aquestes vacances.

toni alles

23-12-11


Avui cuan me xicat e anat a informatica i quan e cabat a les 11i mitja e anat a jugar a tenis amb en Pau ,en pera i en marc.Mus u amm pasat molt be.Despres de dinae fet mols deures.


24-12-11

quan em vaig xicarvaig anar a sercar esclatasangs.Despre vaig anar a dinar a ca sa avia.Despresdespres vaig sopar a loar i despuesvaig anar a dormir a les 12i mitga


25-12-11


Avui es nadal!!!!!!!!vam anar a donar bon nadal a totom I despres vam a nar a dinar ca sa tia i despues a jugar a bingo.Despres vam anar a veure tots els betlems amb en Pera i en Pau i vam sopar a loar.

26-12-11

Avui e anat a sercar esclatasangs.Despres e dinat de canalons .Despres e anat a jugar a futbol a sa plasa i despres e anat a dormir.
27-12-11
Quan me vaig xicar vaig dur el meu germa a winsurf i despres vaig dinar. Despres vaig banar al meu ort amb monpare .Despres van venir els dos cosins i me van venir a veurecom sonavem tambor.Despres vam dormir els cosins i jo.
28-12-11
Quan em vaig xicar vaig jugar a s escalestric amb els cosins despres vaig dinar .Despres vaig anar a jugar a tenis amb en Pera i en David  ..Despres vaig anar a fer una volta amb en marci en toni gonyalons i nvam jogar a fotbol.

TONI GONYALONS *********///7

 25-12-11 AVUI me e aixecat molt de mati a les 4.00 per que volia veure els regals del Pare nuel pero era molat de mati i mo mare ma a dit  que no me aixeques tant de mati per aixo me e tengut que tornar al llit a dormir fins les 8.00.i DESPRES QUAN EREN LES VUIT me e xicat i e vist tots els regals eren les coses que yo volia i me e posat molt content  26-12-11avui e anat a fer una excursio e tengut que caminar molt pero no me e cansat gaire pero la meva germana si si que se a cansat molt.despres cuant tornavem vam veure un filat de torts pero lo que vaig trobar raro es que l'home no i era ......ETC 27-12-11.Avui tenia futbol=entreno pero no nem fet per que plovia aixines que per el mati no vaig fer res.Despres per el capvespre vaig anar a pista de aventures i vaig trobar en marc f en xavier i colcuns a migs de alla yo i la meva germana mos o vam pasar molt be!!!!!!28-12-11Avui domes e surtit el capvespre e anat a fer una volta per ferreries emb en toni alles i en marc febrer em anat a alguns parks carrers places etc.....29-12-11Avui en marc torrent me a vingut a sercar per anar el parc-capvespre-i mentre mo nanavem a vingut na alejjandro de derere i me a dit que tambe me avia vingut a sercar i que no i era i mo mare li a dit que aviem anat al park i despres mus amb trobat tots junts i em fet una estona al park i despres els dos an vingut a jugar una estona a ca meva i am jugat a moltes coses.31-12-11 He anat a jugar una estona a ca na alejandro a la x-box nova que tenia a pro 2012 i una vegada el vaig guañar 3-0.despres a les 12 de la nit me vaig menjar els 12 grams de rem.                                               
                                                                                                               

DIARI DE LES VACANCES DE NADAL

-El dia del cuc, van venir els concos i ties amb l'àvia a sopar.
-El dia de Nadal, vam anar tota la família a casa de l'àvia a dinar. 
-El dia de st.Esteve,Nadalet,vam tornar tota la família a dinar a casa de l'àvia.
-Dia 27, jo,la mama, en Sergi i na Núria(sa cosina petita), vam anar a dinar a casa de l'àvia una altre vegada.
-En sol demà, el matí vaig anar a la plaça Espanya, vaig trobar na Júlia i en Carlos i després enCarlos va venir a dinar, vaig anar a sopar a casa den Carlos mentre els meus pares eren a Ciutadella a comprar.
-El dia següent, dia 29, vaig anar a patinar al parc de st.Francesc d'Assis, després vaig anar a fer ses fotos des D.N.I a Ciutadella, com el meu pare feia festa, vam anar a la pista d'Aventures de Mercadal.Vam fer coques salades!!!
Com dia trenta vaig fer la vessa no ho escriuré
i a dia 31 passaré a fer.
-Així que dia 31 vaig anar a fer les campanades a casa den Carlos i vaig quedar a dormir.
-En sol demà, dia 1, ja era el 2012!!! Vaig berenar a les13:00!!! El cap vespre a les19:30 vaig anar a esperar els patges.
I dia 5 de gener per la fi van arribar els regals!!!

ALBA COLL FEBRER


VACANSES

                  Felis any nou !!
 Hola,soc en Jose.
Lla es any nou !! Felis 2012!!
 Molt prest, vindra l'escola peró, mes prest vindran els Reis Mags.
 Ha Hi,vam menja un menja molt espesial que mai avia menjat:
 Sopaipa, i mencanta, i mes fet a má.
 Lla falta molt poc per a que cavi el viatje.Lla esteim fent les despedides i esper que el viatge vagi bé.
Adeu, i feliç any nou             Jose                 

Aquestes vacances he fet...

AQUESTES VACANCES
   Aquestes vacances han sigut més divertides que les de l'any passat.
   El primer dia em vaig aixecar tard, i vag anar a l'ordinador. Hi havia na Gemma A.
conectada i varem quedar, matí i capvespre.
   El capvespre feiem el cuc i tot el dia estava esperant que arribés l'hora.
   El dia de Nadal na Roser, (La meva germana), fa 12 anys. Varem anat a dinar a ca s'àvia Llucía.
   Tots els altres dies varen ser iguals i dia 29 varen arribar els convidats de Palma, el padrí de na Roser.
   Dia 30 varem fer la foto de tots els cosíns. Ja que cada vegada som més i ara ja som 20 cosíns.
   En sol de demà era el primer dia de Gener! Era molt guai!!!
   Dia 2 els convidats ja s'en varen anar. I més tard el meu cosí Marc feia 18 anys i li varem fer una festa sorpresa.
   En sol de demà va ser un dia flac, perque vaig estar malalta.
   Dia 4 vaig fer tot un dia de vessa.
   Dia 5 eren els Reis, i tothom estava molt content i nerviós.

Bé ja ho he dit tot, esper que us agi agradat!!
Mariona Maria Coll

vecances de NADAL BIEN!!!!!!!!!!!!

El dia del cuc na Llúcia de 5é va venir a fer uns pastissos per es cuc amb els amics.
En sol demà vaig anar a dinar a ca s'àvia i em jugat a atrapa un millón que es lo que m'ha duit e s pare noel.Despres vaig anar a veure una cossina i despres vaig anar a sopar amb la familia a ca l'altra s'àvia. Tamé vaig dir la poesia i em van donar molts d'euros!!!!!!!!!
En sol demà vaig telefonar a n'en Carlos per avam si volia jugar a atrapa un millón i quan ja vam acabar, ell em  va convidar a dinar a ca seva i vam jugar moltissi!!!!!
En sol demà vaig anar a fer una volta amb els meus pares amb cotxe.I despres vaig anar a dinar a ca la meva savia!
En sol demà vaig anar a ciutadella amb totes les cossines i vam anar a una exposició de tot tipus d'olor.
Aquest matí he anat a dinar a jaime masacaró amb els meus pares i un amic.Per el capvespre he anat a ca la meva s'àvia i m'he conectat amb la meva tia que esta a Nueva York.
Aquest matí na Gemma B. i jo em anat amb la velo i em anat a nel club ipic i despres na gemma b. a vingut a jugar a ca meva.
Per el matí vaig anar a la plaça  i vaig veure n'Ariadna, n'Albert.....etc.
Aquest matí he anat a dinar a ca la meva s'àvia i antes de dinar vam a nar a fer una volta, per el capvesprevam a nar a  veure els patges i vam anar amb els amics a la plaça i agafavem xinxetes i intentavem explotar uns globus.
Per el matí vaig anar a veura la meva cossina que estava malalta.
I per el capvespre he anat a fer una volta amb na Mariona.
Aquest matí he anat a fer una volta a la platja amb els meus pares a i en Carlos i vam jugar a futbol i a volei, va ser molt guai!!!!!!!!!!!!
FI!!!!!!!!!

vacances de Nadal

Aquestes vacances he fet:
El dia de Nadal vaig anar a dinar a ca s'avia amb tots els cosins,tambe vam dir la poesia i s'avia ens va donar euros.Al capvespre a ca nostre vam trobar regals!!!!
En sol dema va venir na Maria a jugar i n'Àngel a fer deures.
Al seguent dia vaig anar al dentista.Tambe va venir n'Àngel a dinar i ens o vam passar pipa!!!!!!!!!!!!!!!!
Dia 30 tots els cosins vam anar a fernos una foto i...Vam quedar guapisims!!!!!!!!
Avui ens em xicat i era cap dany!!!!!!!!!!Tambe vam anar a fer una foto amb els altres cosins.Vam anar a dinar a ca s'avia i vam trobar regals!!!!!!!!!I quan va arribar el vespre van venir l'avi,s'avia i n'Àngel a sopar.
Avui ens em xicat i es el dia del patge!!!!!!!A la entrada hi havia regals!!!!!!!!Mes tard em anat a dinar a ca s'avia i el cap duna bona estona em anat a donar la carta als patges.
Avui he anat a veura jugar a na Mercè a basquet i despres vam anar a ca s'avia.
en sol dema vam enar a veure entrenar n'Àngel.
AVUI ES EL DIA DELS REIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ens an duit molts regals!!!!!!!!!!!!!!!!!I man encantat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LLÚCIA

DIARI DE NADAL

 Per nadal volia comprar regals per els meus pares i germanes aixi que vaig anar a la plaça de compres i a la plaça em vaig trobar amb na maria axi que vaig estar una estoneta amb ella.
24/25-12-2011
El cap vespre del 24 el que vaig fer vas ser ...tots vam fer net la casa i preperar la nit de nadal.
vam sopar terrnera  i a la vegada vam mirar sa pel.licula de ice age la navidad.
El meti del 25 ens vam despertar i ens vam trobar regals.
Em va dur:uns llapiços per fer sombres uns cuants, de cuadros de tela, dos llibres den geronimo stilton i un movil samsum chat amb una funda.
 El 28 al mati va venir la meva tia amb es cans en rei i na mini i despres va venir na claudia a jugar.
per reis volia fer tambe regals als pares aixi que amb la meva tia vaig anar de compres.
5/6-1-2012
vaig anar a veure els reis i em vaig trobar amb na claudia,xavier i a na roser.

El que me va dur els reis va ser:uns calçons,tic tac bum,pictureca i un telescopi.