dilluns, 19 de desembre de 2011

Recomenacions de llibres

Na Roser ha recomenat el llibre dels girasols blaus a na Gemma.A.
El llibre trata de un nen, ell quan anava de vacances d'estiu senenava a un altre país a l'hort dels seus avis. Tots els estius eren iguals, però aquell estiu va ser diferent... Ell va partir del seu país cap a l'hort dels seus avis.Ja passat dues setmanes un dia ell es va aixecar per un crit que havia fet l'avi seu, de cop el nen amb l'avia que també s'avia despertat, van anar alla avont hi havia l'avi, l'avi esteia davant els girasols, ELS GIRASOLS EREN BLAUS!!
El nen tot preocupat va telefonar al seu amic Miquel perque serques informació de girasols, en Miquel li va dir que hi havia un pintor anomenat Van Gogh que havia pintat un cuadre anomenat "Els girasols".
El nen  va partir cap ha Barcelona, perque alla hi havia un múseu den Van Gogh però antes de partir va agafar dues llavors dels girasols blaus.
Pel camí es va trobar amb un equilibrista que el va ajudar a trobar el múseu, una vegada ser a nel múseu varen sercar el quadre,  quan varen ser davant del quadre sense voler varen tirar una llavor als girasols i tot el múseu va tornar blau.Ells sen van anar corrents i pel camí es varen trobar amb uns xinos que els varen demanar avam si podien salvar a la seua filla de una torre.Una vegada capturada, la xinesa com a recompensa els va donar unes llavors grogues. Amb un avió van tornar cap a Barcelona i el nen se va despedir del equilibrista
 i sen va anar cap a l'hort dels seus avis, una vegada tirar les llavors als girasols blaus varen tornar grocs, l'avi ja esteia tranquil.      

Gemma Anglada i Roser                                                                                            
 ------------------------------------
Nur y el templo del dragon es un conte que m´a agradat molt.Va de una filleta que amb la seva amiga es perden en un laverint per sercar a un amic seu.Tenen que passar per 9 portes on tenen que endivinar una cosa.A la segona porta es troben el seu amic i segueixen la aventura.

Xavier
ADEU!
----------------------------------
En Febrer a recomenat un llibre a en Mame que se deia El Secreto De La Bibliotecaria.Tracta de una bibliotecaria i de uns pirates que volien secuestra a la bibliotecaria.Quan els pirates van secuestra a la bibliotecaria,els pirates van tenir pics i la bibliotecaria li va dir que si la lliveraven naria a serca un llibre que els ajudaria a llavar-se els pics.Quan els pirates ja no van tenir pics,el pirata jefe li va dir a la bibliotecaria avam si volia ser la seva novia i la bibliotecaria va dir que si i van viurefeliços per sempre.
-----------------------------------
Em llitguit un conte que trata de una llebre i un tejon que estan farts de viure al camp perque cada dia es camp esta mes cunteminat per eso desideixen anarse a sa ciudad .Van pasar per un riu i van veure un peix que estava molt precupat i van dir que tenia i va dir:                                                                                                                                           -Que estava  preocupat  per que el riu estava cunteminat...

Arnau i Miquel
--------------------------------
Noltrus recumenam el llibre de l'amor es com el formatge.Aquest llibre conta que a en Geronimo estilton que
  la seva familia l'enganya per anar a un vaixell per els mars del sud.La seva familia l'apunta en diferentes activitats.Pero va venir una rateta que es deia Monste rateta, que de segida es va animurar d'en Genorimo
 estilton,a les set en Geronimo va anar a les lesions de ball amb na Monste rateta.Despues va fer un corset de mudals.Cuant va acavar va anar a sopar,i va veure na Monste rateta cuant van acabar de sopar van tocar els vals dels tres formatges.Quant va acavar es vals,en Geronimo va caura per la vorda van a parar a la illa dels platans.

TESSA I LIDIA 

------------------------------------
LES AVENTURES  D'ENN MOS.
EL LLIBRE MISTERIOS
Era una nit d' hivern una nit de gener.La biblioteca com cada vespre,acabava de tencar les seves portes.
A les deu de la nit,les campanes de l'esglesia resonaven.A sobre el taulell de la bibliotecaria avia aparegut un llibre nou, desconegut ,misteriosde la resta dels llibres de la biblioteca.


dijous, 15 de desembre de 2011

LES POSTALS DE NADAL

Aquesta setmana a PLÀSTICA han fet les postals de Nadal, pero vam decidir que les fariem diferents, es a dir d´una manera creativa i sense comprar res. Tots es materials són de ca nostra: roba, papers de regal, botons, llaços... i ens han quedat guai, guai!dilluns, 12 de desembre de 2011

Recomanan tots aquests llibres

Jo, Mariona Maria Coll, recoman el llibre El Hada Roberta.

Va de una filleta que està un poc gordita, i a els núvols hi ha fades que observen que fa.
Una fada un poc patarda que no ha ajudat mai cap filleta, i aquesta és la seva primera oportunitat.
I passen moltes coses.


A jo m'ha agradat perque és com una filleta sobreviu a l'escola, per el carrer i més llocs, on li diuen que està molt GORDA i s'en enrriuen d'ella.


Si el voleu llegir, xalareu molt.


Mariona Maria Coll

--------------------------------------------------------- 
Soc en toni gonyalons gonyalons,SOC DEL BARÇA,JO VUI RECOMANAR EL LLIBRE NUR JO EL RECOMAN PER QUE A JO M'agraden molt els dragons i per que tenc a ca meva 4 o 5 llibres de dragons. El llibre nur era llarg i no em agrada llegir llibres tan grans pero com que era
divertit el vaig acabar amb 2 setmanas, molt, pero da igual no m inporta .                                                           ADEU TONIG.I BRUNO .
------------------------------------------------------------------

Era un pirata que queria capturar la luna pero no podia , tiraba bombas i de todo i no podia asta miraba libros de la luna pero no. Asta que un dia descrubrio que no podia cojer la luna.

SOC EN TONI ALLES I EL LLIBRE EL PIRATA QUE CAPTURO LA LUNA MA AGRADAT MOLT.
PERQUE ME AGRADAN MOLT ELS BARCOS LES BOMBES I ELS PIRATES ELS BARCUS MAGRADAN MOLT PERQUE JO TENC UNA BARCA I ME AGRADA MOLT PESCAR AMB ELLA.
VOS AGRADARA MOLT EL LLIBRE.

------------------------------------------------------------------


Hola, somos Marc y Luis, hemos leido un libro llamado un gran lobo salvage trata de un cachorro que  su amo le abandona en la carretera conoce a muchos amigos se hace grande y pasa por las fases de crecimiento, tritus, tritus grande y tritus mas grande.


os recomendamos este libro (si no lo leeis mirad detras vuestra siempre la vida da muchas sorpresas muajajajaja) PD: tambien no paseis por debajo de un balcon da mala suerte.

-------------------------------------------------------------------
N' Alba, el llibre que ha llegit, que li  a agradat més es ELS LLEONS DE MURVIÀ.   Tracta d'uns fillets que van d'excursió i es troben amb uns llops del circ i tots els habitants del poble es preocupen molt per ells. Quan tornen, es troben als fillets muntant damunt els llops, tots divertits. Quan el circ sen va aver d'anar,
tots els habitants del poble van plurar.


(ALBA COLL FEBRER)

------------------------------------------------------------------ 

PERLA Y UNA INVITADA MUY ESPECIAL.
Tracta sobre fades que preparen com un "circ".De sorpresa i va anar la cossina de na Perla, i na Perla la va  convidar a la seva cossina a n'el seu "circ", la cossina es va posar molt contenta però quan ja va ser l'hora de fer el "circ" ho va destrosar tot.
La seva cossina "Perla" i tots les seves amigues fades es van enfedar molt, amb ella.
però un dia na Perla hi va anar i li va dir que la perdonava però que no ho fegues més, despres na Pèrla i la seva cossina van anar  a n'el poble de les fades i la cossina de na Perla li va demenar perdo a tots i totes per es desastre.I tots van començar a ser amics i amigues.
Conte contat conte acabet!!!!
júlia alés pons
----------------------------------------------------- 
LOS PECES NO SE PEINAN

Tractava dun poble que mai plovia.Hi havia nens que mai en sa seva vida avien vist la pluja,ni la neu...ells coneixien un vell que era molt amic seu.sempre anaven a casa seva i miraven per un telescopi molt i molt gros.Un dia li van demanar aveure com o podien fer perque plogues a  aquell poble.fins i tot avien de anar a cercar aigue per beure del seu poble vesi.El vell els va explicar que hi havia una xerxa enganxada als nuvuls i per aixo no plovia a aquell poble.quan tothom ja estava ben apurat van tenir una idea.volien inventar uns cavalls voladors per aribar a lespai i salvarlos a tots.van tardar molts dies a acabarlos.Tots els nens estaven molt nirviosos per partir.Un vespre el vell els va acabar i els va avisar.Quant va ser de dia van partir i...els cavalls van funcionar!al cab de uns cuans dies van arribar i va començar a ploure i tots van ser felicos per sempre mes.I conta contat conta acabat.

----------------------------------------
Vull recomana un llibre que ma encantat.
Es denom Don Quijote En Bicicieta.
Tracta de un fiet que sempre estava aburrit,un dia va troba un llibre,el seu pare, i el para sel volia llegir.
el fill no vulia que el llegesin deia que els llibres eren aburrits i de fiets petits.
El pare va desidir llegirne un tros cada dia al seu fill.
Cuan li va llegir un tros li va encanta, i desijava que fosi el dia següent per a que li llegesi mes.
I avia dos homes al conte i fean aventures per tot el mon.
Un dia va decidi anar amb un amic seu, que tambe li agradaba Don Quijote En Bicicleta,i van anar a un parc, van dur coses de ca seva per a jugar com lo que feien a les aventures de Don Quijote En Bicicleta.
van pasar moltes aventures sense anarse del parc.

Lu que us e cuntat es un petit resum.
es molt divertit, us lo asegur i fasil de entendre

adeu,Jose
------------------------

Dos taurons a la peixera.                                  
Hola soy Rubén y are un resumen del libro Dos taurons a la peixera.
Trata de que una familia se compra una pecera con dos peces y son muy,muy traviesos y el padre pasaba a la cocina a por algo de comer y los peces uno salto dandole una patada a la agua para arriba y el otro con la aleta le dio al padre.El padre dijo:¡Haaa quien me ha salpicado!Los peces se metieron en su barco viejo y se escondieron. Vivieron felices y comieron perdizes.

                                                           
                                      FIN
---------------------------
     Las   vacaciones  de   Saída                                    
Hola   jovenes  lectores,somos Alex y Claudia y  os  vamos  ha hacer un resumen  del alucinante  LIBRO  llamado ``Las  vacaciones de Saída´´.

Erase una vez  un  niño  llamado Ferran,sus padres  le han  dicho que irian ha buscar  una niña en el aeropuerto.La niña se llamaba
  Saída ,se quedara todas las  vacaciones.Juntos  aprenderan  a no ser  racistas  pero también jugaran a moros y cristianos ,por cierto, 
Saída  es

ALEX Y cLAUDIAdimecres, 7 de desembre de 2011

Alumnes poetes a 4art                                                                
EL OTOÑO

 EL OTOÑO HA LLEGADO,
EL FRUTO DEL MADROÑO HA MADURADO.
LOS PÁJAROS SE VAN.
EL FRIO Y LA LLUVIA VENDRÁN

EL OTOÑO YA ESTÁ AQUÍ
¡COMO ME GUSTA A MÍ!
LAS HOJAS EMPIEZAN A CAERSE.
CUANDO CAMBIAN DE COLOR

LAS NUBES NO PARAN DE MOVERSE
Y YO EN MI CASA, BUSCO EL CALOR
 
LOS BAÑADORES SE FUERON,
LOS ABRIGOS VOLVIERON,
LAS SETAS Y CASTAÑAS
¡QUÉ RICAS QUE SON!

(Emma)

INVIERNO

El día amanece,
El sol aparece,
Ya no es tan bonito,
Llega el invierno
Ya hace frío.

Los bañadores guardamos
 Y los abrigos sacamos.
El sol dice:
-Decid adiós al calor,
Decid adiós al ardor,
Decid adiós que me la llevo yo.

(ALBA COLL FEBRER)


                   
             (El Rubio es donde nací, y hasta este año nunca pasé aqui un invierno)

  Mi colegio alegre...

      Al colegio de El Rubio yo iba cada día,
pero, tengo más alegría,
 desde que voy al colegio,
 del pueblo de Ferrerías.

Los días paso en armonía
 tengo buenos compañeros
   y disfruto de su compañía 

En navidad iré a El rubio 
el pueblo donde nací,
 a ver amis abuelas
que esperandome estan allí.
                                            
(Luís Blanco)