dilluns, 26 de setembre de 2011

També ens presentam

Hola soc na Gemma, tenc nou anys, soc de Ciutadella pero visc a Ferreries.Vaig a escola a nes Castell Public de Santa Agueda, avont vaig venir nova a escola lany passat, alla vaig fer moltes amigues com na Gemma B, na Maria, na Lidia... a escola sa meva asignetura odiada son ses matematiques, i la meva asignatura preferida es sa gimnasia. I ara me agrada molt viure aqui a Ferreries amb la meua familia. A jo m'agrada molt fer gimnastica rimica, anar a hipica, a volei vol i tambe anar a patinage.

-----------------------------

Hola soc na Tessa,magrada molt aqesta escola.La asignatura que magrada mes es plastica. les meves millors amiges son na Lidia,Claudia i na Emma. En el pati sempre gugam juntes.Jo fare piano i fare patinage.

----------------------------

Hola soc n Arnau , tenc 8 anys soc de Fererries magrada es futbol soc del barça i de espanya.Tenc anics son en Marc,David ,enToni g ,Toni a,Miquel i en Xavie i fietas na Gemma b , Gemma a , na Julia ,Maria,Roser. Magrada na amb bicieleta amb el meu pare i el meu amic Marc. Toc la trompeta es pianu i un poc sa gitarra. Imagrada manar sa moto d aigo.

-------------------------

Hola soc na Lidia ,tenc nou anys, i som de ferreries. Vaig a escola a Sante Aguda i ma agrada molt.tenc amigues molt simpatiques com na Claudia, Emma, Tessa... A jo magrada
molt balla un poc adeveres i amb ritme, cantar, na amb bicicleta.Cada demati me aixec un poc demati i quant arip a escola pens que be venir ascola perque antes ma avuria totestems.

-----------------------

Hola som na Gemma i m´agrada molt jugar a bolei vol i anar a ginasia ritmica.
Les meues millors amigues son na Gemma.A , Maria , Julia , Mariona i na Alba.

M' agrada molt ser en aquesta escola perque aprenc moltes coses.
Tenc 9 anys i quan venen els cosins de Ciutadella mo pas molt be.

ADEU
-----------------------

Hola soc en Jesús la meva escola es sant agueda vaig a quart tenc 9 añs sa clase que mes m´agrada es TIC. M´agrada el futbol i el golf. M´agradaria anar a angles.

-----------------------

Hola som en Xavier tenc 8añs juc a basquet .M' agrada moltla escola sa meva mestra es na Maricruz ala meva clase som 28 alumnes.A jo m'agra una fsibllaegtra, sa meva millor amiga es na Roser ,es meu millor amic es en Marc.T.Som l'unic fillet que va a patinatge de Ferreries. ADEU

---------------------

Soc en David tenc nou anys magrada acesta escola magrada pescar serca esclatasancs, magrada casa tors.
M'agraden totes ses esinetures i sobretot fisica artistica i sobe tot infotmatica.
Es meus amics son en Toni ,en Coa, em Quel,en Marc, en Pera i alguns mes. Jo soc felis am aquesta vida i familia.Som de fererreias i vui se peges ric en sa meva dona .

--------------------

Hola soc en Pere vaig a l'escola de Sant Agueda. Tenc 9 añs i visc a Ferreries carrer Pare Huguet
nombre 35 al sugon pis.Tenc 8 amics son en Miquel,Albert,David,Marc,Toni.A,Bruno,toni.G,Xavier.
Al meu color prafarit es el durat perque es moltpulit i brillant.M'agraden totes les asinatures de la escola sobre tot Educasio fisica i matamatiques.
Jo tenc molt bona familia i esper que tu tenbe antenguis de bona.

-------------------

Hola soc N'Albert binc d'a mao megrade es futbol a mao , e gugat amb l'a union por mol alt que sigui tenc 9 anys .tinc dos germans grosos un es diu Franc te 15 anys despres esta en Jesus que te 22 anys ja te n'obia y per ultim n'a paula i mont a caball.

-------------------

Hola som na Maria.
Tenc 9 anys,m'agrada molt fer gimnastica ritmica i voleivol,pero tambe m'agraden molt els cavalls i els cans.
M'agrada molt aquesta escola,es molt xula,molt guai,i els mestres i les mestres m'agraden molt.Les asignatures que mes m'agraden son,Informatica,Plastica,Angles i E.Fisica.
A l'hora del pati m'ho pas molt be jogant amb les meves amigues que son na Llúcia,n'Alba,na Claudia,n'Emma,na Gemma.A,na Gemma.B,na Lidia,na Mariona i na Julia.
La meva mare es diu Monica,el meu pare Nico i el meu germa Xavier.
Bono ja vos he explicat lo que m'agrada i ara men tenc que anar.
ADEU.

------------------

Hola som de nom Roser , som de quart i vaig a Santa Agueda.El meu color preferit es el blau fluix i el meu milloror amic es en Xavier.Tenc nou anys,visc al c/de dalt nombre 35.Tinc un germa, es de nom Gerard i te tretze anys li agrada molt skate i dormir.
La meva assignatura preferida es E.fisica,perquecorem molt i no feim deures.Tambe m'agrada molt plastica,perque es molt divertit i perque m'agrada molt pintar.

ADEU!!!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
----------------------------

Hola soc en marc m´agrada molt aquesta escola,la asinatura que m´agrada més son les mates i aducació física.El esport que faig es futbol i escalada i també m´agradaria jugar a tenis o basquet.El meu somi es jugar a primera divisió amb el Ferre que es el millor com el Madrid i en C.Ronaldo o en Ozil que es un maquina.El dissapte pasad el meu pare va fer 50 anys va ser molt guai perque vam fer pizza i també vam jugar molt.Quan sigui gros vui se pages amb en David i en Miquel .Serem feliç amb aquella vida.

----------------------------

Hola soc en miquel un fiet de quart me agrada es futbol i els animals tenc 9 anys soc de ferreries la meva escola es la del castell de sant agueda i no me agrada les matematiques . El meu nombre preferit es el 5. Cada disabte vaig al lloc de el meu pare a munyi, tambe tenc un germa que te 5 anys.

dilluns, 19 de setembre de 2011

Ens presentam

Hola soc n'Emma vaig a quart de se escola santa ageda. Aquest bloc sera avon escriurem les coses que feim. Encara no em fet gran cosa a lescola,cla esque es la segona setmana de classe,
eso vol dir que no os podre dir molt lo que em fet,bono xerere un poc de jo. Ma agradad molt veure denou els meus amics.
A jo le cose que magrada de escola es plastica, me encanta fer manualitats si colcu ve a ca meva vera moltes coses fetes per jo, de ca meva soc se que mes sap de de dibuix,manualitats bono la meva ma ra tambe en sap pero bono. En aquestes vacanses e nat molt amb avio¿saveu perque?
prime vaig anar a ingleterra vaig tornar per festes,despres vaig anar amb na tessa i na claudia a barsalona idespres men vai anar amb metre i tren i bono eso es tot adeu, i que baji be le escola a totom.

-----------------------------------------------
Hola som n'Alba , tenc 9 anys i visc a ferreries des de que vaig neixer.
Per menjar m'agrada molt els espaguetis amb nata i un quix d'espinacs.
També m'agrada molt fer gimnastica ritmica , anar a musica i sonar flauta travacera.
Les mes amigues meves son totes les filletes de quart
------------------------------------------------
Hola em dic Claudia i magrada nedar al mar.Faig patinatge artistic ,i mencanten els bunyols i
el meu pare diu que soc un golafre. El meu color preferit es el verd poma i el blauverd .
-----------------------------------------------
Hola soc en Marc Torrent i tenc 9 anys. El meu color preferit es el color vermell i el meu nombre preferit es el 21. El hobby es coleccionar boses de patates buides i menjar. La escola ara mateixlas asignatures que magraden messon Castella i catala.
-----------------------------------------------
Hola soc en Toni, soc un fiet de quart i me agrada molt nar a pescar,tambe me agrada molt nadar a sa plaga i mirar els peixos amb ses ueres de tubu. Me agrada molt mengar espaguetis amb salsa de tomatic. Me agrada molt anar amb velo per mal cami i per bon cami,vaig amb velo de Cala Galdana fins Cala Trebaluga,Cala Mitjana,Cala Macareia i Cala en Torqueta. Me agrada molt escalar, nare a escalada. Me agrada molt E.D Fisica perque jugam molt a jocs divertits i que no tant divertits el nostru mestre es de nom Frensesc. La nostra tutora es na Mari Cruz me agrada bastant perque es simpatica i no es molt maleita. La mestre de ingles es na Marga i sap molt de ingles. El mestre de castella era el tutor nostru lany pesati en guany mus fa castella i es en Pepe me agrada molt perque conta molts de xistes molt bons i quant en conta un totom riu perque son molt bons.
-----------------------------------------------
Hola,sóc na Mariona i tenc 9 anys.
Vaig a l'escola de Santa Agueda i faig 4t.
Les meves asignatures preferides son Català i Castellà.
Fa 4 o 5 anys que visc a Menorca,abans vivia a Mallorca.
M'agrada l'esport i vaig a gimnastica ritmica però també m'agradaria anar a hipica.
Magrada molt cuinar pastisos,magdalenes i galetes.
A la banda de ma mare tenc 17 cosins i ara en tendre un altre que sera de nom Roger.
A la banda de mon pare en tinc 6 cosins.
-----------------------------------------------
Hola soc na Llúcia,m´agrada cantar i ballar. Tamber vaig a música,tamber m´agrada pintar i dibuixar. M'agrada fer manualitats i empipar a la meva germana. El meu plat preferit son bistecs rebosats amb patates frites i la pitzza. El meu grup preferit es Obrimpas i la Gossa sorda.M´agrada llegir.També m'agrada fer català i castellà.I sobre tot Educasio Fisica.M´agrada mirar pelicules. I soc alumna de quart.
-----------------------------------------------
soialex
encantado de conocerte
megusta el futbol i eles sk8
nacienfebrero del dosmildos isoidecordoba santageda es mui guai igulque ferrerias ibanaceruneskeitparc boiaquarto enelprimertimestre fisicaesguai
-----------------------------------------------
Hola, som en Bruno ivaig a la escole sant ageda me egrade fe educasio fisica perque feim deports me agra
-----------------------------------------------
Hola soy Luis y tengo 9 años soy de sevilla y me gusta el tenis, el futbol y nadar en mi piscina fresca. pero hago mas tenis que futbol, me gustaria saber dibujar no practico porque si no mis padres me lo miran y me da verguenza. No me gusta estudiar pero estudio y saco buenas notas. Soy listo cuando lo necesito y tonto cuanto lo necesito me gusta los espaguetis, la pizza, los macarrones, la harmurguesa, el bistec con patatas, un poco la ensalada y lo mas importante me gusta ser alumno de quart.
-----------------------------------------------
Hola soc na Julia m'agrada molt equesta escola, la mestra es molt simpatica.El curs que vaig es quart.El nou profesor de fisica es diu Frensesc es molt simpatic.Na Marga ens fa angles semble quem'ho pasare molt be amb ella. Tenc dos cossins a GRANADA es diuen Jesus i Maria.Aqui tenc dos cossins mes es diuen Carlos pero jo li dic Carlitos i el germa seu es diu Alex.El dos pares que tenc son marevallosos m'ajuden amb l'escola i jo els estim molt.Tenc una cusa que es diu nala me la estim molt.
-----------------------------------------------
hola som en jose.
m'agrda fe futbol.jo juc de lateral dret.etrnam de 6,30 8,00 pero moltes vegades un poc mes.entrenam els dimarts,dijous i divendres.els divendres algunes vegades entrenam al camp gros.casi sempre feim al prinsipi rondos i despres entrenam i al finl feim partit o tirs a purteria,despres nam a les duixes i munanam capa ca nostra. a l'escola feim sempre deures mancu de 11,15 a 11,45 perque feim pati i verenam. el meu ca es denom duna la estim molt pero algunes vegades es un poc enraviada.
-----------------------------------------------
Hola soc en Toni.
Encantado de conocerte.M´agrada el futbol i juc de mig dret i me agrada correr. Tambe me agrada molt els animals sobre tot els cans per que en tenc un. No me agrada gauire anar a la escola pro conque hi vaig cada dia mo paso be sobratot a ingles, catala,castella,fisica i plastica no me agrada guaire anar al pati per que feim molta poca estona pro mus tenim que aguantar si volem jugar al pati.cuant vaig al pati me agrada molt jugar o a cromos o a fotbol. soc un visiat a la dsi al ordenadorpro cuant tenc deures els faig pro tenc un poc de vesa de ferlos o si nos la meva mama no em deixa anar a futbol.
-----------------------------------------------
Hola soc en Rubén.
Encantado de conocerte. M´agrada el futbol i juc de mig tambe m´agraden els animals i també correr. L´escola m´ho pas molt bé amb els meus amics aol pati amb el cromos. Soc un visiat a sa nintendo 3ds perque la tenc peró marea un poquet.